fredag den 22. juli 2011

lille pip fra en ferie-zombie

Her står den stadig på sommerferie og ren afslapning. Vi har bl.a. haft en dejlig, dejlig uge i Sverige med høj sol over det skønne område vi boede i ved Göta Kanal. Total svensk idyl med lille rødmalet træhus, tilhørende badesø, gode vandre-"fjelde" og små smukke byer rundt omkring. Og nu er vi så hjemme allesammen i 3 uger og stresser helt ned. Vejret hjælper - man KAN ikke ret meget når det står ned i stænger en del af tiden. Jeg har fået syet en hel masse lynlåsarmbånd, og i eftermiddag kommer nogle dejlige damer forbi for at handle lidt (og drikke noget kaffe). 85 kr. stykket - DET er da et røverkøb!!!
Manden og jeg var i biffen i går og så den sidste Harry Potter. For mig er det en æra der er slut nu. Meget vemodigt, men også en fantastisk afslutning. Jeg har set alle filmene (flere gange!), læst bøgerne (de fleste på engelsk - creme for en anglofil som mig!!!) og levet mig totalt ind i det univers. Normalt er jeg ikke til fantasy som genre (og kan man egentlig kategorisere Harry Potter som fantasy? På en eller anden måde er det univers bare ganske sig selv og unikt!) - men her har jeg været fuldstændig fortabt i historien. Ak - nu må jeg vist læse dem igen for ikke at føle alt for meget tomrum! Efter filmen trissede vi stille hjem i silende regn - egentlig meget hyggeligt, og rigtig dejligt med en kærestetur.
Nå, jeg løber igen - sofaen kalder og kaffen ligeså!

1 kommentar:

  1. Jeg ELSKER bare Sverige! Jeg er dødmisundelig! Det er for mig det sted, jeg slapper bedst af i verden. Men jeg har det nu også godt i svigerfamiliens sommerhus :)

    Jeg synes det er nogle rigtig flotte armbånd! Er det læder, der er i midten?

    Lyder dejligt med en date :) kender godt den lidt vemodige følelse, der opstår, når noget slutter. Jeg er selv ved den sidste Mari Jungstedt krimi og hvem ved om der kommer en mere i rækken...!

    SvarSlet