torsdag den 19. januar 2012

Hjælp... nu kan jeg heller ikke finde ud af hvad der sker med blogger!!!

Altså, jeg ved godt at rigtig mange har bøvlet med blogger på det seneste - men nu spør jeg alligevel lige her om nogen kan forklare hvad der sker (så behøver jeg ikke sidde og lede efter gamle indlæg og kommentarer hos jer... var der nogen der sagde doven? Nå ikke?? Nej, men det ER jeg!)
Det jeg ikke kan er: Når jeg klikker på indlægstitlen på et af jeres indlæg i mit betjeningspanel, åbner blogger en tom side. Jeg skal klikke på jeres navn for at komme ind på jeres blog - meget mystisk. Når jeg vil lægge en kommentar kommer der også nogen gange bare en blank side op... nogen gange kommer der et kommentarfelt, men når jeg så har lagt kommentaren kommer jeg ikke tilbage på siden - men får IGEN en blank side op. Så hvis jeg vil se om min kommentar er kommet igennem til jer, skal jeg tilbage i betjeningspanel, klikke på jeres navn (og endelig IKKE indlægstitlen), klikke på kommentarer - og nogen gange kommer der så igen en tom side op.
Når jeg vil se de kommentarer I evt. lægger hos mig, skal jeg som regel se dem fra betjeningspanelet - de kommer ikke frem under indlægget eller når jeg klikker på "kommentarer" på min blogside. Det er sgu da noget hø, er det ikke???
Ha en go torsdag!

4 kommentarer:

 1. Der er nogen der har foreslået at skifte browser til enten firefox eller chrome.
  Jeg har de sidste måneder kørt med chrome og har ikke haft problemer med blogger siden ;0)

  SvarSlet
 2. JO!! Det er noget hø og hakkelse!! Glæder mig til det bliver i orden igen..
  :O)
  Hav den mest fantastiske torsdag!

  Lotte

  SvarSlet
 3. jeg ved heller ikke hvad der sker hver gang jeg kommer ind på en blog skal jeg logge ind påny, er røget ud som fast læser , har brugt firefox hele tiden, men problemet er først opstået på det seneste, sådan noget møg:(

  SvarSlet
 4. Jeg har haft det samme problem. Men udover det kunne jeg lige pludselig ikke lave nye indlæg eller kommentere på min blog eller andres blogge.
  Så nu har jeg fået installeret Crome. Det fungerer fint. Skal bare lige vænne mig til at tingene er anderledes stillet op. Layoutet er et andet.

  Kirsten

  SvarSlet