lørdag den 28. januar 2012

Jeg er utro!

...med en anden blog for tiden. Hvis du vil se hvordan jeg underviser i dansk for tiden sku du ta og kigge forbi Det´ dansk, for fa´en. Det er ikke stort og forcromet bloggeri. Men det er super-interessant at pingponge med mine elever på den måde!
Og lige nu går al tid med arbejde, familie og at samle energi. Det er ikke nogen spøg at komme ovenpå efter en stress... Men jeg er på vej...

torsdag den 19. januar 2012

Hjælp... nu kan jeg heller ikke finde ud af hvad der sker med blogger!!!

Altså, jeg ved godt at rigtig mange har bøvlet med blogger på det seneste - men nu spør jeg alligevel lige her om nogen kan forklare hvad der sker (så behøver jeg ikke sidde og lede efter gamle indlæg og kommentarer hos jer... var der nogen der sagde doven? Nå ikke?? Nej, men det ER jeg!)
Det jeg ikke kan er: Når jeg klikker på indlægstitlen på et af jeres indlæg i mit betjeningspanel, åbner blogger en tom side. Jeg skal klikke på jeres navn for at komme ind på jeres blog - meget mystisk. Når jeg vil lægge en kommentar kommer der også nogen gange bare en blank side op... nogen gange kommer der et kommentarfelt, men når jeg så har lagt kommentaren kommer jeg ikke tilbage på siden - men får IGEN en blank side op. Så hvis jeg vil se om min kommentar er kommet igennem til jer, skal jeg tilbage i betjeningspanel, klikke på jeres navn (og endelig IKKE indlægstitlen), klikke på kommentarer - og nogen gange kommer der så igen en tom side op.
Når jeg vil se de kommentarer I evt. lægger hos mig, skal jeg som regel se dem fra betjeningspanelet - de kommer ikke frem under indlægget eller når jeg klikker på "kommentarer" på min blogside. Det er sgu da noget hø, er det ikke???
Ha en go torsdag!

onsdag den 11. januar 2012

et lille bitte pip...

Alt er ok - jeg har bare travlt med at være tilbage på fuld tid på arbejdet. Aftnerne tilbringes enten med forberedelse eller på sofaen med noget garn - mere om det projekt ved lejlighed.
P.t. laver jeg på jobbet et re-cycling og re-design-projekt med en stor gruppe elever på skolen - samt et par af mine allerdejligste kolleger. SÅ herligt! I dag stødte jeg på denne fantastiske idé-bank - hvis man altså er til genbrugsidéer - og det er jeg jo :-) Billedet er også lånt her - jeg tænker det nok er OK!